Juryn har tillgång till stöd av rådgivare i en advisory board med experter inom cirkulär ekonomi, hållbarhet och affärsutveckling. Advisory Board uppdateras löpande med kompetens inom olika områden.
Maria Nehme O’Neill, specialist på hållbar mat, restauranger och matsvinn, RISE Research Institutes of Sweden.
Britta Florén, seniorkonsult hållbar produktion och konsumtion, expert på livsmedels miljöpåverkan, RISE.
Marcus Klasson, forskare, RISE
Anna H Lundahl, grön kock och matinspiratör.
Lina Andersson Fasth, utbildningsledare Generation Waste.
Jesper Johansson, Restaurangakademien.
Emil Blauert, affärsutvecklare hållbara affärsmodeller och matsystem, Good Food Capital.
Madeleine Linins Mörner, programchef, Maria Lundesjö, hållbar odling, Veronica Öhrvik, hållbar sjömat och Christian Sjöland, affärsutveckling och biologisk mångfald, samtliga Framtidens mat, Axfoundation.
Rune Kalf Hansen, kock och krögare, Kalf & Hansen, pristagare 100% Cirkulärt 2018.
Paul Svensson, kock och krögare, Paul Taylor Lanthandel, tidigare på Fotografiskas restaurang.
Dheeraj Singh, kock och krögare, Indian Street Food med hållbarhetsinriktning.
Fredrik Johnsson, ordförande Exceptionell Råvara, tidigare restaurang Volt, pristagare 100% Cirkulärt 2017.
Nidal Kersh, krögare Falafelbaren och Mazra´a.
Fia Gulliksson, konceptutvecklare hållbar gastronomi, Food In Action.
Sofia Jöngren, näringspolitisk expert, Fastighetsägarna i Stockholm.
Anna Denell, hållbarhetschef och Jesper Örtengren, ansvarig för utvecklingsfrågor Food & Beverage, Vasakronan.
Kristina Ossmark, hållbarhetsdirektör, Martin & Servera.
Katarina Thorstensson, hållbarhetsstrateg, Göteborg & co.
Hannes Van der Lunteren, Business Designer och ansvarig för KrinovaMAT på Krinova Incubator & Sience Park.