Nominera din cirkulära idé
Har du en idé som kan göra restauranger, barer, bagerier och caféer mer cirkulära? Önskar du att utvecklingen mot ett… Läs merNominera din cirkulära idé
Har du en idé som kan göra restauranger, barer, bagerier och caféer mer cirkulära? Önskar du att utvecklingen mot ett… Läs merNominera din cirkulära idé
Det är absolut ett sätt att spara pengar. Och att visa respekt för råvarorna och människorna bakom dem. Och det… Läs merMassor att tjäna
VINNARE 2023: När Circular Gastronomy den 4:e december utsåg vinnarna av Circular Gastronomy Challenge 2023, var en av dem Matilda… Läs merThe Good Shrimp – Matilda Olstorpe, Håva
Fettisdagen är en av årets viktigaste dagar för Sveriges bagerier och caféer – och en dag då mandelförbrukningen skjuter i… Läs merEn synnerligen sällsam semla
VINNARE 2023: När Circular Gastronomy den 4:e december utsåg vinnarna av Circular Gastronomy Challenge 2023, var en av dem krögaren… Läs merObjektiv studie i buljong – Petter Nilsson, Petri Restaurant
VINNARE 2023: När Circular Gastronomy den 4:e december utsåg vinnarna av Circular Gastronomy Challenge 2023, var en av dem Anna Sundberg… Läs merKasta inte killingar i soptunnan – Anna Sundberg, Enöga
VINNARE 2023: När Circular Gastronomy den 4:e december utsåg vinnarna av Circular Gastronomy Challenge 2023, var en av dem Clara Lidberg,… Läs merFlergångsförpackningar för take away – Clara Lidberg, Panter
Hur får man en krog på en säsongsort att bli både hållbar och långsiktig? Lagom till att restaurang Frö i… Läs merFrö blommar året om
Burkar på krogbordet, plastflaskor i ishinken, lättviktsfat under disken och papperspavor i baren. Det händer grejer på dryckesförpackningsfronten. Glasflaskan har… Läs merDressed for success?
Circular Gastronomy Challenge 2023 – i år premieras fyra idéer som på olika sätt kan göra restaurangnäringen mer cirkulär och… Läs merHållbara jätteräkor, god killingförädling, smart förpackningssystem och optimal buljong vinner innovationspris