Juryn består av nytänkande kockar och initierade hållbarhetsexperter med gedigna kunskaper inom cirkulär ekonomi och gastronomi.
Per Styregård, juryns ordförande, skribent på DI Weekend och Icon.
Ulrika Brydling, kock och hållbarhetsexpert.
Sofia B Olsson, kock och krögare Restaurang Vrå, Årets Hållbara Innovatör 2018.
Johan Gottberg, grundare av Restauranglabbet, K-märkt samt konsult inom hållbarhet, Årets Hållbara Kock 2014
Ingela Wickman Bois, rådgivare cirkulär affärsutveckling och innovation, Exeter Executive Business School och Ellen MacArthur Foundation.
Jens Thulin, nötköttsbonde på Vismarlövsgården och medgrundare av digitala marknadsplatsen Mylla Mat.
Anna Henning Moberg, ansvarig för projektutveckling framtidens mat vid Torsåker gård, Axfoundation.
Erica-Dawn Egan, hållbarhetsstrateg på KTH Kungliga Tekniska högskolan och verkställande direktör för KTH FOOD Centre för hållbara och hälsosamma livsmedelssystem
Elvira Molin – projektledare och forskare vid IVL Svenska Miljöinstitutet.