Circular Gastronomy korar varje år ett antal kloka, cirkulära idéer och hjälper deras upphovspersoner att förverkliga dem. Stödet ges av organisationer och enskilda som arbetar inom gastronomi, cirkulär ekonomi och/eller affärsutveckling, utifrån vilka som lämpar sig bäst för varje enskild idé. Stödet erhålls under ett år och de vinnande projekten följs upp och sprids i syfte att inspirera fler restauranger, barer, caféer och bagerier till hållbar utveckling.
För mer information, kontakta Ami Hovstadius, ami@circulargastronomy.se +46 70 999 45 00
Pressmeddelanden
-
Sökes: Smarta kroglösningar för utmanande tider
Nu är det slutspurt i sökandet efter idéer som gör restauranger mer cirkulära. Juryn i Circular Gastronomy Challenge vill… Läs mer
-
Kompostläsk, ett andra liv för citrusskal och marina kolonilotter – tre idéer vinner årets innovationspris
Innovationspriset Circular Gastronomy Challenge går i år till tre idéer som har mycket goda chanser att göra restaurangnäringen mer… Läs mer
-
Nio finalister i 2024 års upplaga av Circular Gastronomy Challenge
Efter nogsamt studerande av en mängd inspirerande, målinriktade och cirkulärt hållbara idéer har juryn efter många timmars överläggningar vaskat… Läs mer
Pressbilder




