Circular Gastronomy korar varje år ett antal kloka, cirkulära idéer och hjälper deras upphovspersoner att förverkliga dem. Stödet ges av organisationer och enskilda som arbetar inom gastronomi, cirkulär ekonomi och/eller affärsutveckling, utifrån vilka som lämpar sig bäst för varje enskild idé. Stödet erhålls under ett år och de vinnande projekten följs upp och sprids i syfte att inspirera fler restauranger, barer, caféer och bagerier till hållbar utveckling.
För mer information, kontakta Ami Hovstadius, ami@circulargastronomy.se +46 70 999 45 00
Circular Gastronomy Challenge gick tidigare under namnet 100% Cirkulärt, ett hållbarhetspris som instiftades 2016 av White Guide på initiativ av Stockholm Gas.
Pressmeddelanden
-
Hållbara jätteräkor, god killingförädling, smart förpackningssystem och optimal buljong vinner innovationspris
Circular Gastronomy Challenge 2023 – i år premieras fyra idéer som på olika sätt kan göra restaurangnäringen mer cirkulär… Läs mer
-
Restauranger som motor i omställningen till ett sundare matsystem
Nu är det fritt fram att nominera idéer till Circular Gastronomy Challenge 2023. Alla som är verksamma inom Sveriges… Läs mer