Frö blommar året om
Hur får man en krog på en säsongsort att bli både hållbar och långsiktig? Lagom till att restaurang Frö i… Läs merFrö blommar året om
Hur får man en krog på en säsongsort att bli både hållbar och långsiktig? Lagom till att restaurang Frö i… Läs merFrö blommar året om
Burkar på krogbordet, plastflaskor i ishinken, lättviktsfat under disken och papperspavor i baren. Det händer grejer på dryckesförpackningsfronten. Glasflaskan har… Läs merDressed for success?
Circular Gastronomy Challenge 2023 – i år premieras fyra idéer som på olika sätt kan göra restaurangnäringen mer cirkulär och… Läs merHållbara jätteräkor, god killingförädling, smart förpackningssystem och optimal buljong vinner innovationspris
Circular Gastronomy Challenge 2023 – i år premieras fyra idéer som på olika sätt kan göra restaurangnäringen mer cirkulär och… Läs merHållbara jätteräkor, god killingförädling, smart förpackningssystem och optimal buljong vinner innovationspris
Juryn presenterar idag nio finalister till innovationspriset Circular Gastronomy Challenge 2023. De rekordmånga nomineringarna till årets upplaga – över 40… Läs merFinalisterna klara i Circular Gastronomy Challenge 2023
Gräv där du står och ta hjälp av traditionella tekniker för att lagra så mycket som möjligt. Det är devisen… Läs merFrån jord till bord till jord till bord
Arbetar du inom restaurang? Den 21 november går Ät!Stockholm 2023 av stapeln i Södertälje – och ger tillfälle att provsmaka… Läs merSmaka på nytänkt
Från charkuterifabrik till att också öppna lanthandel och café. I jämtländska Undersåker strävar man efter att ge människor möjligheten att… Läs merJämtland all in
Vad betyder gastronomin för Stockholms framtid och hur kan vi lära av varandra? Det är två av frågorna som lyfts… Läs merStockholm blickar framåt
Ända sedan organisationen Global Destination Sustainability Movement startade sitt hållbarhetsindex 2016 har Göteborg legat i topp. Ur ett hållbarhetsperspektiv sticker… Läs merGöteborg är världens mest hållbara stad